Gode links og ressourcer

På denne side vil jeg løbende komme med links til gode hjemmesider, facebooksider, youtubevideoer/kanaler og meget andet.
Du er altid velkommen til at komme med forslag, hvis du synes jeg mangler et godt link.gf

Gode Facebooksider

Dansk Investor Netværk
Dansk Investor Netværk er en af mine foretrukne Facebooksider, hvor der kommer virkeligt mange kvalificerede indlæg. Der er mange både nybegyndere og garvede, og folk er altid venlige og villige til at hjælpe.

Gode hjemmesider (Information og analyser)

Daytraderland.com
Daytraderland er Danmarks førende side, hvis du vil lære at daytrade med profit.

Proinvestor.dk
Ved Proinvestor går du aldrig forgæves, hvis du gerne vil finde solid viden og brugbare analyser om næsten alle aktier. Det bør være en side, du ofte tjekker for indhold om dine vigtigste aktier.

Heystocks.com
Heystocks er noget helt nyt i Danmark og Europa. Det er en platform, hvor det er muligt at følge sine favorit-skribenter, selv skrive indlæg, følge aktier og meget andet.
Som sagt er den ny endnu, men jeg tror det bliver en af de store informationssider om kort tid.

Tradedesk
Tradedesk er et spændende nyt initiativ, hvor du kan få inspiration til købs- og salgssignaler i aktiemarkedet.

Sider om Fundamental analyse

Finviz.com
Skønt jeg ofte primært bruger teknisk analyse i mine investeringer, så bør fundamental analyse være et område, som alle investorer kommer i berøring med i større eller mindre grad. Her er Finviz et glimrende bud på en side, hvor du kan finde fundamentale data (primært US-aktier) samt skanne efter aktier, der opfylder præcist dine betingelser for en god solid aktie.