Investor Battle – Odense – 9/4 -2019

Skarpt foredrag med inspiration til at optimere din private investeringsstrategi.

Fronterne er ofte sort/hvide, når tilhængerne af Fundamental- og Teknisk Analyse debatterer. Enten er du til regnskaber, eller også er du til grafer. Men behøver det at være sådan?

Aktieprofilerne Hans Henrik Nielsen og Helge Larsen, mødes og nuancerer krydsfeltet mellem de to metoder og krydser klinger over for og imod.

Med egne eksempler viser de, hvordan du kan arbejde med de to metoder og eventuelt kombinere dem for at opnå succes på et omskifteligt aktiemarked.

Med høj faglighed og glimt i øjet, deler de deres personlige historie og faglige erfaringer og diskuterer praktiske cases omkring sektorer og selskaber.

HELGE LARSEN (f. 1958), iværksæt­ter, virksomhedsejer, privat investor, trendspotter og aktieanalytiker. Blandt andet kendt som debatredaktør på Proinvestor.com, fra Millionærklubben på Radio24syv, Børsen Play, Dansk Aktionærforenings magasin Aktionæren og som foredragsholder og moderator.
Har netop udgivet bogen ”Den tålmodige investor.

Hans-Henrik Nielsen (f. 1973) har de sidste 10 år været en aktiv underviser i Teknisk analyse via hjemmesiden og Youtubekanalen Markettimer.dk
Her har han udgivet hundredevis af artikler og videoer, der i dag bruges af mange private investorer som deres primære kilde i aktieundervisning.
Er kendt fra bl.a. Børsen Play, Millionærklubben på Radio24syg, Penge&Privatøkonomi, Børsen m.fl.

Undervejs vil der være rig mulighed for debat og spørgsmål fra publikum.

Sted: Odense Congres Center

Dato: 09/04/2019

Tid: Kl. 18:00 – 21:00