Bliv Medlem i markettimer Special

Bliv medlem herunder og få alle fordelene

KUN

2.995 KR

Inkl. moms pr. år

Bliv vinder på aktiemarkedet

Tilmeld dig og få alle fordelene

KUN

2.995 KR

pr. år

Inkl. moms

Hvorfor Markettimer

Fordel 1

Få adgang til Hans-Henrik Nielsens og Helge Larsens ekspertise i aktieinvestering, få deres bedste råd og se deres egne porteføljer. Få adgang til en lang række nye undervisningsvideoer.

Fordel 2

Få adgang til den lukkede Facebookgruppe, hvor Hans-Henrik og Helge dagligt opdaterer medlemmerne om deres tanker om markedet og om enkeltaktier. Her skrives også, hvad der handles i gruppens egne porteføljer.

Fordel 3

Spar tid! Med Markettimers trendskema og fundamentale data sparer du mange timer om måneden ved hurtigt selv at kunne slå op, hvilke aktier der er købssignal på, og hvilke der er fundamentalt sunde at investere i.

Få alle fordelene med Markettimer

Som abonnent hos Markettimer Special får du det bedste fra to af Danmarks bedste analytikere og undervisere.
Fra Hans-Henrik Nielsen får du komplet trendanalyse af hele markedet, en lang række undervisningsvideoer samt adgang til hans egne fundamentale data for verdens aktier.
Fra Helge Larsen får du inspiration fra og adgang direkte til hans lange og mellemlange portefølje samt alle hans boblere og kandidater.
Fra begge to får du direkte adgang til at stille spørgsmål til metoder, strategier, aktievalg m.m. Du får også en ugentlig markedsvideo, hvor alle de interessante aktier gennemgås grundigt, så du ved, hvad vi finder interessant den kommende uge.

Hans-Henrik Nielsen

Hans-Henrik Nielsen

Få del i netværket

Her kan du hurtigt og nemt få adgang til vores store netværk af analyser, undervisning og markedsopdatering

Hos Markettimer har vi den mission, at vi vil gøre det lettere at være privat investor i Danmark. Vi arbejder på at give vores abonnenter så mange værktøjer, metoder og strategier som muligt, så de selv bliver i stand til at tage deres egne investeringsbeslutninger.

Alle vores metoder bliver 100 % beskrevet, så der er ingen hemmelige ”black boxes”. Alt er åbent og tilgængeligt.

Ved at bruge Markettimer Special sparer vores abonnenter tid og ressourcer i deres egne daglige analyser og beslutninger. Markettimer Special giver altså ikke direkte handelssignaler, men giver brugerne værktøjerne til at kunne tage bedre beslutninger selv.

Allerede medlem?

Hvis du allerede har et Markettimer medlemskab, kan du logge ind på nedenstående knap.